Hankkeen sijainnin lisääminen

Lisää hankkeen sijainti.

Tee näin

1. Sijaintitiedot-välilehdellä piirrä hankkeen sijainti kartalle Reservation_ICO_Area.png-työkalulla.
    Voit muokata sijaintia napsauttamalla alueen sisällä ja vetämällä piirroksen kahvoista.
  2. Muuta sijainnin ulkoasua valitsemalla toinen ulkoasu valintalistalta.
    Valittavissa olevat ulkoasut on määritelty Ulkoasut-välilehdellä.
  3. Tallenna.

Tulos

Sijainti näkyy palautelomakkeella, jos sijainti on määritelty näkyviin Asetukset-välilehdellä.