Organisaatiokohtaiset kuvat

Palvelussa tarvittavat kuvatiedostot löytyvät kansiosta ..\Images. Palvelussa näkyvät kuvat voi vaihtaa tallentamalla kansioon uuden kuvan samalla nimellä kuin vanha kuva. Tarkista vaihtamisen jälkeen, että kuva sopii kooltaan ja ulkoasultaan palvelun käyttöliittymään.

Kunnan logo

Kaupungin tai kunnan logo, joka tulee näkyviin palvelun pääsivulle vasempaan ylänurkkaan, löytyy kansiosta ..\Images nimellä cityLogo.png.
Logo voidaan vaihtaa kaupungin tai kunnan omaan logoon tallentamalla haluttu logokuva kansioon samalla nimellä kuin oletuslogokuva, jolloin se tulee näkyviin palvelun pääsivulle vasempaan ylänurkkaan. Jos kuva halutaan vaihtaa ilman, että joudutaan tekemään muutoksia pohjasivutiedostoihin, tulee kuvan olla 57 pikseliä korkea ja 227 pikseliä leveä.
On mahdollista käyttää myös cityLogo.client.png-kuvaa.

Hankkeen logo

Hankekohtainen logo tallennetaan kansioon ..\Image\Logo. Logo voidaan valita hankkeen lomakkeelle korvaamaan kaupungin logo.

Palautetyyppiryhmien kuvakkeet

Käyttöliittymässä näkyvien palautetyyppiryhmien kuvakkeita on mahdollista muuttaa. Käytettävä kuvake määritetään koodistolla Palautetyyppien ryhmittely Ohjaus-sarakkeessa.
Kuvaketiedosto määritetään tiedostossa tekla.feedback.main.css kohdassa .category-icon32, joka sijaitsee kansiossa wwwroot\eFeedback\Content\.
Palautetyyppiryhmien oletuskuvakkeet sijaitsevat tiedostossa icon-categorytype32.png, joka on kansiossa wwwroot\eFeedback\Content\images\feedbackgroups.
Kuvake
Selitys
  • ePalvelut - CssClass:eservices
  • Asuminen ja rakentaminen - CssClass:housing-and-construction
  • Päätöksenteko - CssClass:decision-making
  • Kaavoitus ja suunnittelu - CssClass:planning-and-environment
  • Kartat, kadut ja liikenne - CssClass:streets-and-traffic
  • Kirjastot - CssClass:library
  • Kulttuuri - CssClass:culture
  • Liikunta - CssClass:sports
  • Opetus - CssClass:education
  • Perhe- ja sosiaalipalvelut - CssClass:family-and-social-services
  • Luonto ja ympäristö - CssClass:nature
  • Terveys - CssClass:health
  • Senioripalvelut - CssClass:services-for-elderly
  • Yleinen palaute - CssClass:general

Palautetyyppien logot

Voit myös lisätä oman logon tietyn palautetyypin sivuille. Logo näkyy sivun vasemmassa ylänurkassa. Logon kuvatiedoston tulee sijaita kansiossa Content\images\Logo\.
Lisää seuraava tiedosto eFeedback\Content\main.client.css kullekin palautetyypille, jolle haluat oman logon:
.[palautetyypin nimi] .header .service-logo  img
{
display: none;
}
.[palautetyypin nimi] .header .service-logo
{
width: 200px;
height: 60px;
background: url(images/logo/logon_kuvatiedosto.png);
background-repeat: no-repeat;
background-position: center;
}
Voit tuoda logon näkyviin lisäämällä ?visual=[palautetyypin nimi] palautteen URL-osoitteen perään, esimerkiksi:
https://e-services.kunta.fi/eFeedback/fi/Feedback/20-Library?visual=[palautetyypin nimi]
Parametri visual toimii vain silloin, kun linkki osoittaa palautetyyppiin tai aiheeseen (ei pääsivulle).