Privacy policy and Terms of use

The privacy policy and terms of use must be modified to meet the needs of your organization before launching the service. Files to be modified are found in folder ...GlobalResources\<language>.
Tiedoston muokkauksessa on otettava huomioon CSHTML-tiedoston erityispiirteet, kuten Razor-syntaksi ja @-merkin käyttö. Lisätietoa löytyy internetistä mm. ASP.Net pages.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen saa auki palvelun kirjautumissivulta. Teksti haetaan PrivacyPolicy-tiedostoista. Tietosuojaseloste on suositeltavaa tarkistaa ja muokata organisaatioosi sopivaksi kokonaisuudessaan. Vähintään organisaatiosi yhteystiedot tulee muuttaa siihen määrättyyn kohtaan.

Käyttöehdot

Palvelun käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot rekisteröitymisen yhteydessä. Käyttöehtojen teksti haetaan TermsOfUsePartial.cshtml-tiedostosta. Käyttöehdot on suositeltavaa muokata organisaatioosi sopivaksi.

Evästeet

Palvelun käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön napsauttamalla evästeiden käytöstä kertovassa ilmoituksessa näkyvää OK-painiketta. Teksti haetaan tiedostosta _CookiePolicy.cshtml. Ilmoituksen näyttämisen voi estää web.config-tiedostossa asetuksella <add key="ShowCookieNotification" value="false"/>.
Ilmoituksen taustaväriä voi muuttaa organisaatiokohtaisessa tyylitiedostossa (.client.css), esimerkiksi:
.cookie-notification
{ background: red;
}

Muokkaaminen

Kun teet muutoksia tietosuojaselosteeseen tai käyttöehtoihin, muista päivittää samat muutokset myös kaikille kielille, jolla organisaatiosi tarjoaa palvelua.