Tietosuojaseloste ja Käyttöehdot

Tietosuojaselostetta ja käyttöehtoja tulee muokata niin, että ne vastaavat organisaatiosi tarpeita, ennen kuin palvelu julkaistaan. Muokattavat tiedostot ovat kansiossa ...GlobalResources\<kieli>.
Tiedoston muokkauksessa on otettava huomioon CSHTML-tiedoston erityispiirteet, kuten Razor-syntaksi ja @-merkin käyttö. Lisätietoa löytyy internetistä mm. ASP.Net pages.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen saa auki palvelun kirjautumissivulta. Teksti haetaan PrivacyPolicy-tiedostoista. Tietosuojaseloste on suositeltavaa tarkistaa ja muokata organisaatioosi sopivaksi kokonaisuudessaan. Vähintään organisaatiosi yhteystiedot tulee muuttaa siihen määrättyyn kohtaan.

Käyttöehdot

Palvelun käyttäjä hyväksyy palvelun käyttöehdot rekisteröitymisen yhteydessä. Käyttöehtojen teksti haetaan TermsOfUsePartial.cshtml-tiedostosta. Käyttöehdot on suositeltavaa muokata organisaatioosi sopivaksi.

Evästeet

Palvelun käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön napsauttamalla evästeiden käytöstä kertovassa ilmoituksessa näkyvää OK-painiketta. Teksti haetaan tiedostosta _CookiePolicy.cshtml. Ilmoituksen näyttämisen voi estää web.config-tiedostossa asetuksella <add key="ShowCookieNotification" value="false"/>.
Ilmoituksen taustaväriä voi muuttaa organisaatiokohtaisessa tyylitiedostossa (.client.css), esimerkiksi:
.cookie-notification
{ background: red;
}

Muokkaaminen

Kun teet muutoksia tietosuojaselosteeseen tai käyttöehtoihin, muista päivittää samat muutokset myös kaikille kielille, jolla organisaatiosi tarjoaa palvelua.