Karttavalinnan määritteleminen ja käyttöönottaminen

Palvelussa voi antaa sijainnin kartalle Internet-karttapalvelua hyödyntäen, jolloin voi valita paikan napsauttamalla sitä sivulle upotetulla kartalla. Määrittele karttavalinta organisaatioosi sopivaksi seuraavasti:

Ennen aloitusta

Internet-karttapalvelu tulee olla asennettuna organisaatiossasi ja kaikki sen määritykset valmiiksi tehtynä.

Tee näin

1. Palvelun kansiossa avaa tiedosto Web.config sopivaan XML-editoriin.
  2. Tiedoston lohkossa Embedded IMS Settings määrittele karttavalinta käyttöön:
    1. EmbeddedIMSURI: Anna Internet-karttapalvelun sijainti organisaatiossasi.
    2. EmbeddedIMSCenter<direction>: Määrittele näkymä, kun kartta avataan.
    3. EmbeddedIMSCenterZoom: Anna zoom-taso kartan avaamista varten.
    4. EmbeddedIMSDefaultTheme: Anna oletusteema.
    5. EmbeddedIMSDefaultPresentation: Anna oletuskuvaustapa.
    6. EmbeddedIMSThemeButton<number>: Anna kartalla näkyvien kuvakkeiden nimet, joilla eri päätasot voidaan valita.
    7. EmbeddedIMSSearchCategory<number>: Määrittele hakutoiminnallisuus kartalla.
    8. IndexBoundingBox: Välimuistitietokannan geometria indeksejä varten. Indeksiä käytetään geometriahakuihin, jotta esimerkiksi Osoita kartalta toimisi nopeasti.
  3. Voit myös määrittää ensimmäisenä aukeavan karttanäkymän palautetyypin tai hankkeen mukaisesti seuraavilla Web.config-asetuksilla:
    <add key="DefaultArea[numero]" value="2692036,8501861,2780856,8435896" />
    tai
    <add key="DefaultArea[Project=numero]" value="2692036,8501861,2780856,8435896" />
    missä [numero] on palautetyypin tai hankkeen indeksinumero.
  4. Muokkaa muut paikan valintaa koskevat asetukset organisaatioosi sopiviksi.

Esimerkki

<add key="EmbeddedIMSURI" value="https://.../ims"/>
<add key="EmbeddedIMSCenterNorth" value="103365.0"/>
<add key="EmbeddedIMSCenterEast" value="67850.0"/>
<add key="EmbeddedIMSCenterZoom" value="2.0"/>
<add key="EmbeddedIMSDefaultTheme" value="Opaskartta"/>
<add key="EmbeddedIMSDefaultPresentation" value="Default"/>
<add key="EmbeddedIMSSelectorPresentation" value="SelectorDefault"/>
<add key="EmbeddedIMSThemeButton1" value="Opaskartta"/>
<add key="EmbeddedIMSThemeButton2" value="Ilmakuva"/>
<add key="EmbeddedIMSThemeButton3" value="Terrain map"/>
<add key="EmbeddedIMSThemeButton4" value="Kantakartta"/>
<add key="EmbeddedIMSSearchCategory1" value="Osoitehakemisto"/>
<add key="IndexBoundingBox" value="6734200 23478000 6691500 23448800" /> <!-- N E S W -->