Vakiotekstin lisääminen

Tee näin

1. Kirjaudu sisään järjestelmään pääkäyttäjäoikeuksilla.
  2. Napsauta Hallinta-linkkiä. Hallinta-osion sivu aukeaa.
  3. Vakiotekstit-välilehdellä napsauta Uusi vakioteksti.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään tekstin sisältöä kuvaava nimi.
  5. Valitse asetus Yleinen vakioteksti, jos tekstin pitää olla näkyvissä kaikille vastaustyypeille. Jos teksti ei ole yleinen, se voidaan valita näkyväksi halutulle palautetyypille tai projektille. Valinta tehdään Palautetyypit ja Projektit -välilehdillä.
  6. Kirjoita Teksti-kenttään vakiotekstin sisältö.
  7. Kirjoita vakiotekstin käännökset tarvittaessa erillisiin kielikohtaisiin Teksti-kenttiin.
  8. Tallenna tekemäsi muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.
  9. Tarkista, että tekemäsi muutokset toimivat.