Vapaat kentät - valintalistan lisääminen

Vapaaseen kenttään voi kytkeä asiakaskohtaisia vain sähköisessä palvelussa ylläpidettäviä valintalistoja.

Tee näin

1. Palvelun web.config-tiedostoon lisää kuvaus koodistosta CustomCoding-asetuksella. Value-attribuutilla voidaan lisäksi kertoa, mikä on koodiston tietotyyppi, oletus on kokonaisluku. Esimerkiksi:
    <add key="CustomCoding[eFeedback][CustomerSpecificCodingExample]" value="int"/>
  2. Tallenna.
    Hallinta-osion Koodistot-välilehdelle ilmestyy CustomCoding-asetuksella määritellyt koodistot.
  3. Lisää Koodistot-välilehdellä tarvittavat valintalistan rivit ja niiden selitykset.
  4. Tallenna.

Tulos

Vapaiden kenttien määrittelyssä on mahdollista käyttää koodiston taulukkoon tallennettua valintalistaa.