Palautteen aiheen lisääminen

1. Kirjaudu sisään Trimble Feedback -järjestelmään pääkäyttäjäoikeuksilla.
  2. Napsauta Hallinta-linkkiä. Hallinta-osion sivu aukeaa.
  3. Palautetyypit-välilehdellä napsauta palautetyyppiä, jolle haluat lisätä aiheen.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään aiheen nimi.
  5. Voit poistaa palautetyypin tarvittaessa napsauttamalla Nimi-kentän vieressä x-kuvaketta Poista.
  6. Kirjoita Vihjeteksti-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän aiheen nimen lisäksi. Vihjeteksti ei ole pakollinen, mutta sitä voidaan käyttää selventämään aiheen sisältöä.
  7. Valitse asetus Aktiivinen, jos aiheella voi antaa palautetta. Jos asetusta ei valita, ei aiheella voi palvelussa antaa palautetta.
  8. Valitse asetus Piilotettu julkisen palvelun puolella, jos aihetta ei näytetä julkisella sivulla palautteen antajille. Jos asetus on valittu, pääsee käyttäjä antamaan palautetta aiheella vain, jos hänellä on suora linkki sivulle.
    Esimerkiksi, https://<palvelu>/<palvelun nimi>/<kieli>/<palautetyypin numero>/<aiheen numero>
  9. Valitse näkyvät ja pakolliset kentät kohdasta Näkyvät ja pakolliset kentät.
  10. Jos palautteen aiheeseen liittyvät karttakohteet on määritelty näkyviin kartalla, anna Asetukset-osassa aiheelle käytettävä kohdetyyppi Aiheeseen liittyvä karttatyyppi -kenttään.
  11. Aiheeseen liittyvän karttatyypin kohteet näytetään, jos upotetun kartan zoom-taso on sama tai pienempi kuin arvo Näytä karttatyyppi, kun zoom-taso on alle -kentässä.
  12. Valitse erityinen vakioteksti Vakiotekstit-valintalistalta, joka on valittavissa aiheelle yleisten vakiotekstien lisäksi.
  13. Valitse palautetyypille oletuksena näytettävä kartta Oletuskartta-valintalistalta.
    Kartta näytetään aiheen sivulla, jos sivu aukaistaan suoralla linkillä.
  14. Valitse Tasot-valintaluettelosta karttatasot, jotka näkyvät oletusarvoisesti.
  15. Valitse 3D-tasot-valintaluettelosta 3D-karttatasot, jotka näkyvät oletusarvoisesti.
  16. Vastuutahot ja oikeudet -taulukossa lisää vastuutaho napsauttamalla Lisää rivi... -linkkiä tai jo määritellyn vastuutahon linkkiä. Katso Vastuutahot ja oikeudet. Valitse tarvittaessa asetus, joka lähettää muistutuksen, jos palautteeseen ei ole vastattu annetun ajan kuluessa.
  17. Kielet-taulukossa anna palautetyypille eri kieliverisoissa näytettävät käännökset napsauttamalla Lisää rivi... -linkkiä. Jos et lisää riviä, näkyy oletuskielellä annettu teksti myös eri kieliverioissa kääntämättömänä. Jos lisäät rivin, mutta et kirjoita käännöstä, näkyy kieliversioiden käyttöliittymissä tyhjä rivi.
  18. Vapaat kentät -välilehdellä lisää tarvittaessa vapaita kenttiä.
    Jos aiheella on vapaita kenttiä, eivät sen palautetyypin vapaat kentät ole näkyvissä aiheelle.
  19. Tallenna tekemäsi muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.
  20. Tarkista, että tekemäsi muutokset toimivat.