Hankkeen luominen palvelussa

Trimble Feedback -palvelussa näkyvät hankkeet määritellään palautejärjestelmän Hallinta-osiossa. Hallinta-osion käyttöön tarvitsee pääkäyttäjäoikeudet.

Tee näin

1. Kirjaudu sisään Trimble Feedback -järjestelmään pääkäyttäjäoikeuksilla.
  2. Napsauta Hallinta-linkkiä. Hallinta-osion sivu aukeaa.
  3. Hankkeet-välilehdellä napsauta Luo uusi... -painiketta.
  4. Kirjoita Nimi-kenttään hankkeen nimi.
  5. Anna Voimassa-kenttään hankkeen voimassaoloaika.
  6. Vaihe-valintalistalta valitse hankkeen sen hetkinen vaihe.
  7. Aktiivinen-vaihtoehdon valinta näyttää hankkeen palautepalvelussa.
  8. Piilotettu julkisen palvelun puolella -vaihtoehdon valinta piilottaa hankkeen palautepalvelun julkisella sivulla.
  9. Edellyttää erilliset oikeudet -vaihtoehdon valinta merkitsee, että palautteen antamiseen hankkeelle tarvitsee erilliset oikeudet.
  10. Näkyvät ja pakolliset kentät -osassa valitse näkyvät ja pakolliset kentät hankkeelle. Suppeat yhteystiedot-valinta tuo näkyville Etunimi, Sukunimi, Sähköposti ja Puhelin-kentät. Yhteystiedot-valinta tuo näkyviin lisäksi Katuosoite, Postinumero ja Postitoimipaikka-kentät. Palautteen luonne tuo palautteen antosivulle esiin valintalistan, jossa näkyvät koodistossa määritellyt vaihtoehdot. KatsoPalautteen luonne
  11. Valitse hankkeelle oletuksena kiireellisyys, jolla se käsitellään.
  12. Näkyvät kartat -valintalistalta valitse hankkeen palautteenantosivulla näkyvät kartat, joita palautteen antaja voi valita karttapainikkeilla.
  13. Vakiotekstit-valintalistalta voit valita erityisen vakiotekstin, joka on valittavissa muiden yleisten vakiotekstin lisäksi vastaukseen sisältötekstiksi.
  14. Valitse oletuksena näytettävä kartta Oletuskartta-valintalistalta.
  15. Palautteen julkaisu -osassa valitse
    • Manuaalinen julkaisu: palaute on julkaistava manuaalisesti.
    • Automaattinen julkaisu: palaute julkaistaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua palautteen lähetyksestä (anna aika minuutteina).
    • Julkaisu sallitaan aina: julkaisulle ei ole rajoituksia.
    • Palaute on nähtävillä -kenttään anna päivien lukumäärä kuinka monta päivää palaute on nähtävillä.
  16. Tunnistautuminen-osassa valitse, vaaditaanko palautteen antamiseen kirjautuminen palveluun tai vahva tunnistautuminen.
  17. Vastuutahot ja oikeudet -taulukossa lisää vastuutaho napsauttamalla Lisää rivi... -linkkiä tai jo määritellyn vastuutahon linkkiä. Katso Hankkeen vastuutahot ja oikeudet. Valitse tarvittaessa asetus, joka lähettää muistutuksen, jos palautteeseen ei ole vastattu annetun ajan kuluessa.
  18. Ominaisuustiedot - Logo - Valitse hankekohtainen logo, joka korvaa kaupungin logon palautelomakkeella.
    Ominaisuustiedot - Ominaisuustietojen visualisointi - Valitse valintalistalta tiedosto ominaisuustietojen visualisointiin. Näkyvissä ovat staattiset ominaisuustiedostot, jos sellaisia on. Jos hanke on tuotu Trimble Locus -ohjelmasta, näkyvät Trimble Locus -ohjelmasta tuodut ominaisuustiedot. Katso Palautteet ja hankkeet muissa ohjelmissa
  19. Kopioi sijainti ja ominaisuustiedot hankkeesta - Valitse hanke valintalistalta, josta haluat kopioida sijainnin ja ominaisuustiedot käsiteltävälle hankkeelle.
    Muokattavat ominaisuustiedot - Lisää ominaisuustietoja HTML-muodossa.
  20. Lisää vapaita kenttiä Vapaat kentät -välilehdellä.
  21. Sijaintitiedot - Muokkaa tai piirrä kartalla hankkeen sijainti Sijaintitiedot-välilehdellä.
  22. Tallenna tekemäsi muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.
  23. Tarkista, että tekemäsi muutokset toimivat.