Oikeuksien muokkaaminen palvelun käyttöönoton jälkeen

Ne käyttäjät, joilla on Trimble Feedback -palvelun pääkäyttäjäoikeus, pääsevät muokkaamaan toisten palvelun käyttäjien käyttäjäoikeuksia suoraan palvelun käyttöliittymässä. Käyttäjäoikeudet on suositeltavaa antaa organisaatiossa niin, että vain muutamalla käyttäjällä on pääkäyttäjäoikeus.

Ennen aloitusta

Kaikki käyttäjätunnukset, joille haluat antaa pääkäyttäjä- tai muita oikeuksia, tulee olla valmiiksi luotuna palvelussa.

Tee näin

1. Kirjaudu Trimble Feedback -palveluun käyttäjätunnuksella, jolla on pääkäyttäjäoikeus.
  2. Napsauta Hallinta-linkkiä. Hallinta-osio aukeaa.
  3. Käyttäjät ja ryhmät -välilehdellä, muokkaa haluamiesi käyttäjäryhmien tai käyttäjien oikeuksia.
  4. Pyydä käyttäjiä, joiden oikeuksia muokkasit, kirjautumaan palveluun ja tarkistakaa yhdessä, että asetetut oikeudet ovat sopivat.

Tulos

Käsittelijä-roolin saaneiden Palaute-sivulle tulee näkyviin Käsittely-linkki, jonka kautta he pääsevät vain palautteiden käsittelijöille tarkoitetuille sivuille.
Asiakaspalvelussa henkilö, jolla on Käsittelijä-rooli ja ainoastaan oikeus antaa palautetta toisen puolesta, näkee vain Uusi palaute -välilehden ja voi samalla kertaa luoda ja käsitellä uuden palautteen.
Pääkäyttäjäoikeuden saaneiden käyttäjien sivulle tulee näkyviin myös Hallinta-linkki, jonka kautta he voivat muokata toisten käyttäjien käyttäjäoikeuksia.