Tiedostojen hakemistorakenne

Seuraavassa kerrotaan mistä Trimble Feedback -palvelussa tarvittavat tiedostot löytyvät eFeedBack-hakemistorakenteessa. Tässä kuvataan kansioiden sisältö lyhyesti.
eFeedBack\: Palvelun tärkeimmät tiedostot kuten määrittelytiedosto Web.config sekä kaikki muut palveluun liittyvät kansiot sijaitsevat eFeedBack-kansion alla. Kansion nimi voidaan muuttaa: tässä käsikirjassa esimerkkinä käytetään nimeä eFeedBack.
App_Data\
  • ConfigFiles\: Palvelun StaticAppSettings.config-tiedosto. Katso lisätietoa config-tiedostoista kohdasta XML-määrittelytiedostot.
  • Templates\: Palvelun käyttämät mallipohjat.
    • FeedbackTemplate: Tulostepohjat
    • Mail: Viestipohjat käyttäjätunnuksen aktivointiin sekä salasanan muutokseen.
    • Mail\Message: Palvelun automaattisesti lähettämien sähköpostiviestien viestipohjat kielikansioissa. On mahdollista tehdä myös alikansio, joka sisältää kuntakohtaisia viestipohjia ja joka nimetään kuntakoodin mukaisesti, esimerkiksi fi/853 ja sv/853. Viestipohjaa haetaan ensin kuntakoodin mukaisesta kansiosta fi/853 ja jos sitä ei sieltä löydy, haetaan seuraavaksi kielikansiosta fi.
    • ProjectAttributesVisualization: Hankkeen ominaisuustietopohjat kielikansioissa hankkeen tiedon visualisointia varten selaimessa. Sisältää dynaamisia XSL-tiedostoja sekä staattisia HTML-tiedostoja.
App_GlobalResources\: Resurssitiedostot sisältävät palvelun kenttien nimet sekä muita käyttöliittymätekstejä kaikille kieliversioille omissa kansioissaan.
Areas\
  • Admin\Views: Käsittely-osioon liittyvien sivujen tiedostot.
  • Manager\Views: Hallinta-osioon liittyvien sivujen tiedostot.
Content\: Palvelun tyylitiedostot. ProjectVisualization.css määrittää ulkoasun Hankkeet-välilehden ominaisuustieto-osiossa.
Help\: Käsittely- ja Hallinta-osion ohjeiden tiedostot.
Images\: Palvelussa tarvittavia kuvatiedostoja.
Views\: Palvelun käyttämät näkymät.