Tietyn käyttöliittymätekstin muokkaaminen

Tässä tehtävässä korvaat palvelun käyttöliittymässä näkyvän yksittäisen tekstin organisaatiosi omalla tekstillä.

Tee näin

1. Etsi teksti palvelun käyttöliittymästä.
  2. Päättele, mihin teksti liittyy: rekisteröitymiseen, käsittelyyn, virheilmoituksiin, tarkistuksiin vai muihin yleisiin teksteihin. Avaa sen mukaan todennäköisimmin sopiva resurssitiedosto kansiosta ..\App_GlobalResources\<language> XML-editoriin.
  3. Hae resurssitiedostosta käyttöliittymästä löytämääsi tekstiä. Jos valitsit oikean tiedoston, editori löytää tekstiin liittyvän tiedoston kohdan. Jätä tiedosto auki.
  4. Luo kansioon uusi tyhjä tiedosto ja nimeä se samoin kuin avaamasi tiedosto, mutta lisää ennen tiedostopäätettä lisämääre .client.
    • Esimerkiksi Global.xml -> Global.client.xml.
  5. Alkuperäisessä resurssitiedostossa, kopioi löytämääsi tekstiin liittyvä kokonainen data-elementti sisältöineen, ja liitä se .client-tiedostoon resources-elementin sisään.
    1. .client-tiedostossa, kirjoita value-elementin sisään teksti, jonka haluat näkyvän palvelussa oletustekstin sijasta.
  6. Tallenna tekemäsi muutokset .client-tiedostoon. Sulje alkuperäinen resurssitiedosto tallentamatta.
  7. Avaa palvelusta sivu, jonka tekstejä muokkasit, ja tarkista, että tekemäsi muutokset näkyvät oikein.