Mitä näytetään palautteen käsittelijälle?

Palautteiden selailuun tarkoitettu hakulomake on havainnollistettu kuvassa:

Palautten käsittelijän käyttöliittymä: Palautteiden selailu

Sisäänkirjautuminen

Palautteen käsittelijä tarvitsee palveluun erillisen käyttäjätunnuksen ja salasanan, jonka saa rekisteröitymällä palveluun palvelun aloitussivulla. Palvelun pääkäyttäjä antaa tarvittavat käyttäjäoikeudet.

Palautteen vastaanotto

Sisäänkirjautumisen jälkeen käsittelijällä on pääsy palautepalvelun Käsittely-osioon. Käsittely-osiossa näytetään palautteiden hakusivu, jossa voi hakea palautteíta eri hakuehdoilla. Käsittelijä, jolla on palautteiden selailu- ja analysointioikeus voi selailla ja analysoida palautteita, mutta palautteiden käsittelyyn erillisen oikeuden. Valitsemaansa palautetta voi käsitellä napsauttamalla Avaa...-linkkiä. Jos palautteen käsittelyyn ei ole oikeuksia, voi palautteen tietoja katsella napsauttamalla Tiedot...-linkkiä.
Käyttäjällä, jolla on pääkäyttäjäoikeudet, on palautteen sivulla myös linkki käyttäjäoikeuksien ja palvelun Hallinta-osioon. Jos käyttäjällä on oikeudet hankkeen luomiseen, on hänellä oikeus Hallinta-osion Hankkeet-välilehdelle.

Sähköpostimuistutus

Palvelu lähettää sähköpostin palautteen tyypille määritellylle vastuutaholle. Vastuuhenkilö voi avata palautteen tietosivun suoraan sähköpostiviestissä olevasta linkistä.

Yhteys palautteen antajaan

Palautteen antaja saa palautteensa saapumisesta sähköpostivastauksen, jos hän on antanut sähköpostiosoitteensa. Jos palautteen antaja on valinnut asetuksen Haluan tietoja palautteen käsittelystä sähköpostitse, lähetetään hänelle sähköpostiviesti sellaisesta lisätystä toimenpiteestä, jolle pääkäyttäjä on määritellyt Käsittelyvaihe-koodistossa ohjausarvolla 21, että palautteen antajaa ilmoitetaan lisätystä toimenpiteestä.