Palautetyyppien näyttäminen palvelussa

Kun palautetyypit ja aiheet on luotu, määrittele niiden julkaisu sekä järjestys, jolla ne näkyvät julkisen palautepalvelun sivulla.

Ennen aloitusta

Lisää palautetyypit. Katso Palautetyypin lisääminen.

Tee näin

1. Kerää palveluun luomasi palautetyypit ja aiheet luetteloksi ja mieti niille sopiva jaottelu ryhmiin.
  2. Järjestä palvelussasi tarjottavat palautetyypit ryhmiin niin, että aiheet näkyvät palautetyypin alla.
  3. Valitse asetus Aktiivinen.
  4. Palautetyypin ryhmä -valintalistalta voit valita ryhmän, jonka alla palautetyyppi näytetään palvelun julkisella sivulla.
  5. Tallenna muutokset. Mene Trimble Feedback -palveluun ja tarkista, että tekemäsi muutokset toimivat.