Sähköpostien lähettämisen määritteleminen

Tee näin

1. Avaa Hallinta-osiossa Koodistot-välilehti.
  2. Valitse Koodistot-valintalistalta Käsittelyvaihe.
  3. Lisää käsittelyvaiheelle ohjausarvo Ohjaus-sarakkeeseen. Sähköpostin lähettämiseen käytettävissä olevat ohjausarvot ovat:
    • 21 = Ilmoita lähettäjälle lisätystä toimenpiteestä. Käyttää tiedostoa ToUserMessagePhaseAdded.xsl. 22 = Ilmoita vastuutaholle lisätystä toimenpiteestä. Käyttää tiedostoa ToRespPersonMessagePhaseAdded.xsl. 23 = Ilmoita valitulle henkilölle lisätystä toimenpiteestä. Käyttää tiedostoa ToExpertMessagePhaseAdded.xsl.
    • Jos löytyy sähköpostiviestipohja, jonka nimessä on toimenpiteen ID, esimerkiksi _Added_4.xsl, käytetään sitä toimenpiteen 4 viestipohjana, jos pohjaa ei löydy, käytetään pohjaa _Added.xsl.
  4. Tallenna muutokset.
  5. Tarkista, että muutokset toimivat.